Lidt om mig

Jeg har siden mine helt unge år været interesseret i den asiatiske livs-opfattelse og forståelse af kroppen.

Grupper af mennesker som i harmoni lave rolige og bløde bevægelser med fokuseret kontrol i offentlige parker trak i mig som en magnet.

Jeg læste om akupressur og zoneterapi, og jeg øvede mig på venner og bekendte. 

Jeg tog kurser i kinesiologi og øre-akupunktur, Anatomi & Fysiologi og Sygdomslære.


Interessen var der men livet førte mig på en anden vej, men igen og igen oplevede jeg at der var noget som blev ved med at banke på min dør.

Fra 2007 og 2,5 år frem arbejde jeg i Norge. Helt tilfældigt lærte en Nordmand at kende, som manglede en gast ombord på sit sejlskib når han deltog i kapsejlads i den lokale sejlklub.

Svein, som er 30 år ældre end mig blev min ven. Bum og 15 sekunder efter var vi venner. Nogen gange er vi så heldige at møder et menneske, som på en eller anden måde bare forstå en uden at man skal forklarer sig - "vi var på bølgelængde". Svein havde gennem mange år arbejdet med og undervist i NLP (Neuro Lingvistisk programmering). Han lærte mig om den fundamentale dynamik mellem sind og sprog, og hvordan samspillet påvirker vores krop, adfærd og tanker.

Efter min tid i Norge, kom jeg til Sverige hvor jeg arbejde i 4 år. På en flyrejse hjem til Danmark finder jeg en stak udskrifter i lommen med blade og magasiner. Udskrifterne var om NLP, hvilket jeg på det tidspunkt fandt noget pussigt. Der var noget her jeg blev nød til at undersøge nærmere. Specielt det her med sammenhængen mellem krop, sind og tanker synes jeg var interessant.

___

I sommeren 2018 tog jeg så beslutningen - Nu skulle det være.

Jeg havde flere gange stødt på noget om Totum Kropsterapeut. Jeg havde ikke tidligere hørt om kropsterapi, men fandt hurtigt ud af at det præcist handlede om sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg deltog på et info møde men havde allerede besluttet mig på forhånd - Det er det her jeg har ledt efter. Det var det håndværk jeg skulle lære så jeg blev i stand til at gøre det jeg inderst inde altid havde drømt om. 

At støtte, udfordre, inspirere og hjælpe de mennesker jeg møder på min vej.


At uddannelsen i den grad så har flyttet rundt på nogle af grundpillerne i mit indre havde jeg ikke forventet, men jeg er meget taknemlig for den udvikling jeg har været i gennem. Jeg har mærket på egen krop og sind hvad det er Kropsterapi kan skabe af forandring.

Jeg ved at jeg med mit håndværk som Totum Kropsterapeut, og med min indlevelse som menneske med en solid livserfaring, kan gøre en forskel for mange.


Jeg har efterhånden set det mange gang.

Set hvordan mine klienters kroppe har kæmpet for at holde fast i gamle spændinger. Set mine klienter slipper fri af gamle traumer som de har samlet sammen og slæbt rundt på i adskellige år. Set det blik af forløsning og åbenbaring når de mærker kroppen give slip. Set energien vende tilbage. Set håbet og drømmen få liv. Set troen og tilliden til at det umulige, igen blive muligt. 


Et liv hvor smerten fra det som var før, bliver omdannet til et ar, som et minde om det som var, men som nu ikke længere eksistere.

Et liv hvor der er plads til at vokse og mærke glæde, som bobler i maven.


Det er den følelse jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at finde.

Det er muligt - også for dig.


REFERENCER

Helle Burmester, Gårslev

Jeg startede til behandling hos Bo, da han søgte prøve klienter. Læste lidt på nettet om kropsterapi, men vidste ikke helt hvad jeg havde i vente hos ham. Jeg blev meget positivt overrasket.

Jeg mødte op med en krop der var stresset og det prægede mit arbejde. Det ændrede Bo på. Jeg fik mere ro i kroppen og fik frigivet noget energi. Min fodvorte gennem flere år forsvandt helt, og en gammel skulder skade blev mere flexibel.

Bo er behagelig, rolig og yderst professionel. En man har tillid til.

Kan kun varmt anbefale at prøve behandling hos ham.

Else Frederiksen, Børkop


Det var en rigtig god oplevelse.

Da jeg kom hjem var jeg træt - faldt tidligt i søvn og sov som en sten.

Efterfølgende har jeg haft en dejlig lethedsfølelse i kroppen.

Absolut værd at anbefale

Pia Fonnesbæk, Fredericia


Har lige fået en behandling af Bo og er blæst helt bagover....... så fantastisk en oplevelse

Nikita Fomsgaard, Fredericia

Jeg har i dag været til behandling hos Bo.


Det var helt igennem fantastisk! Jeg følte mig tilpas igennem hele behandlingen og allerede halvvejs kunne jeg mærke hvordan min krop fik det bedre.


Jeg kan klart anbefale en behandling hos Trekantens kropsterapi! Bo er utrolig behagelig og professionel og er virkelig dygtig til sit fag.